معرفی
قهوه پارما از ترکیب 30 درصد قهوه ربوستا و 70 درصد قهوه عربیکا تشکیل می شود که برای تهیه ی آن از قهوه های کشت شده درآمریکای جنوبی، افریقا و آسیای شرقی استفاده می شود.
قهوه پارما از ترکیب 30 درصد قهوه ربوستا و 70 درصد قهوه عربیکا تشکیل می شود که برای تهیه ی آن از قهوه های کشت شده درآمریکای جنوبی، افریقا و آسیای شرقی استفاده می شود.
قهوه پارما از محصولات جدید مجموعه شوکافه می باشد. این محصول از قهوه های ترکیبی مجموعه است که از ترکیب بهترین قهوه های ربوستا و عربیکا آمریکای جنوبی، آفریقا و آسیای شرقی تشکیل شده که رست آن به صورت کاملا حرفه ای توسط متخصصان قهوه انجام شده به گونه ای که تمام نت ها و ویژگی های طعمی دانه های قهوه به خوبی حفظ شده و از طعم مطلوب و کرمای خوبی برخوردار است.
قهوه پارما دارای رست متوسط، بسیار خوش عطر و طعم است. درجه و شدت تلخی این قهوه متوسط بوده و به همراه اسیدیته متوسط با بدنه ای نرم می باشد. این ترکیب مناسب برای تهیه قهوه به روش های دمی و قهوه سازهای فرانسه، اسپرسوساز، موکاپات می باشد.
مجموعه شوکافه این قهوه را به صورت آسیاب شده هم ارائه می دهد شما عزیزان میتوانید هنگام ثبت سفارش این قهوه نوع آسیاب را با توجه به دستگاه قهوه ساز و قهوه جوش خود انتخاب کنید.